Vill du ta över vattenfilterkannor.se?

Helautomatiserad webshop, vattenfilterkannor.se, med fjärrlager säljes med en unik vattenfilterkanna. Enda återförsäljaren i Sverige och möjlighet att ansluta fler företag till europeiska distributören och erhålla provision.

Unikt högpresterande filter som tar bort partiklar och föroreningar från kranvatten som tex arsenik, klor, fluor, bly, kvicksilver, pfos, krom, kadmium mm med mycket goda labbresultat jämfört med andra märken. Speciellt certifierat för att minska krom, bly, kvicksilver, pfos och klor. Första och enda kannfiltret som är certifierat för att minska pfos/pfoa (per- och polyfluorerade/högfluorerade ämnen) som uppmätts i höga halter på flera orter i Sverige. Med varje kanna medföljer ett filter och en TDS-mätare där man kan mäta mängden upplösta ämnen före och efter filtreringen och se hur rent vattnet blir och när det är dags att byta filter. Filtrets livslängd är beroende på hur förorenat vattnet är före filtrering och hur stor volym man filtrerar men räcker vanligen ca 1-2 månader. Det finns flera olika modeller av kannor och behållare som använder samma filter. Se hela utbudet på zerowater.com

Hemsidan är trimmad för snabbhet och sökmotoroptimerad och har plugins för att skapa funnels och stilrena annonser för sociala media. Ansluten till facebook pixel. Rankad nr 1 för sökorder ”vattenfilterkanna” på Google och ansluten till Google Analytics och Search console. Sidan är byggd av och underhålls av en webbyrå. Ordrar packas och skickas helt automatiskt av fjärrlagret när kund betalat och kolli-id och spårningsinformation skickas till kunden.

Det finns ett mindre lager av filter och några kannor. Med nuvarande fjärrlager kan webbshoppen skötas varifrån som helst från en dator med uppkoppling. Bara att fylla på lagret och börja annonsera och sälja. Möjlighet att ansluta fler återförsäljare mot provision och att bli distributör för Norden.

Ingår:

Domän: vattenfilterkannor.se (Rankad #1 för sökordet ”vattenfilterkanna ” i Sverige)

Webbshop i woocommerce
Koppling till fjärrlager
Kunddatabas och e-postlista
Facebooksida: Zerowater Sverige
1 års hosting och driftsupport av Digipeak Media
Konfigurering av webbshoppen till ny ägare

Övertagande av:

Lagret av kannor och filter
Lager- och leveransavtal
Diverse plugin till hemsidan 

Kontakta Andreas för att veta mer

 

Denna sajt är skyddad av Google reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och villkor gäller.