Fyll i formuläret nedan för att skapa ett returärende

Tack för att du handlar hos Vattenfilterkannor.se. Vi strävar efter att våra kunder ska känna sig trygga med sitt köp och erbjuder därför öppet köp i 30 dagar från det att du mottagit din produkt. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp inom denna tidsperiod, under förutsättning att nedanstående villkor är uppfyllda.

Ångerrätt och Öppet Köp: Du har rätt att returnera din produkt inom 30 dagar från det att du eller en av dig utsedd tredje part, som inte är transportören, har tagit emot den slutgiltiga varan i din beställning. För att utöva rätten till öppet köp, måste du meddela oss om ditt beslut att ångra köpet på ett tydligt sätt.

Villkor för retur: Vänligen observera att våra vattenfilterkannor klassas som hygienprodukter. Av hygien- och hälsoorsaker kan produkter som har denna klassificering inte returneras om förseglingen har brutits efter leverans. Om förseglingen är intakt och produkten är i oförändrat skick, välkommen att påbörja returprocessen.

Så här returnerar du:

  1. Kontakta vår kundtjänst via e-post eller telefon för att meddela om din avsikt att returnera produkten.
  2. Se till att produkten är i samma skick som när du mottog den och att förseglingen inte är bruten.
  3. Packa om produkten noggrant i dess originalförpackning.
  4. Följ de instruktioner som vår kundtjänst ger dig för returförsändelsen.

Återbetalning: När vi har mottagit och kontrollerat returen, kommer vi att behandla din återbetalning. Återbetalningen inkluderar produktens kostnad men exkluderar eventuella fraktkostnader som betalats vid köpet. Återbetalningen sker via samma betalningssätt som användes vid den ursprungliga transaktionen, om inte annat uttryckligen har överenskommits.

Frågor? Om du har några frågor eller funderingar angående din produkt eller vår returpolicy, tveka inte att kontakta oss. Vår kundtjänst står till ditt förfogande för att hjälpa dig.

Vi på Vattenfilterkannor.se är här för att säkerställa att din shoppingupplevelse blir så smidig och tillfredsställande som möjligt. Tack för att du väljer oss för dina behov av vattenfiltrering.

Returärende

11 + 7 =