Historien bakom Vattenfilterkannor.se

Vattenfilterkannor.se stiftades 2020 av Andreas Damberg och Tildrea AB. Vi såg ett stort glapp i den svenska marknaden. Det fanns inga vattenfilterkannor på marknaden som kunde presentera konkreta testresultat.

Alla sa att dem kunde filtrera PFAS, tungmetaller, medicinrester och så vidare. Men ingen kunde bevisa det.

2020 valde vi att ta ZeroWater till Sverige. Och wow vilken hit det har varit sedan dess. Idag är vi Sveriges bäst betygsatta företag inom vattenfilterkannor. 

Vi har idag ett väldigt tätt samarbete med ZeroWater och är nordens största återförsäljare av ZeroWater kannorna.

Utöver vattenfiltrering har vi även en brinnande passion för strukturerat vatten

Varje månad får vi flera förfrågningar från olika företag som vill sälja deras produkter på vår plattform. Men vi nekar över 95% eftersom att vi enbart säljer ”bäst i klassen” produkter. Så du kan vara trygg på att allt du hittar hos oss har genomgått nogranna kvalitetskontroller.

2023 blev ett år för historieböckerna för oss – ny ägare och nytt gäng som kör skutan, nu under flaggan Finesse Media AB. Nytt kapitel, samma mål: att fortsätta leverera grym service och produkter som gör skillnad. 

 

Vad vi tror på:

Vi tror att det perfekta vattnet bör förberedas i 3 steg.

Steg 1: Filtrering
Förslagsvis med hjälp av ZeroWater

Steg 2: Mineralisering
Bra filter saknar tyvärr förmågan att skilja på nyttiga mineraler och farliga kemikalier. Därför rekommenderar vi att du återinför mineraler till vattnet igen.

Steg 3: Strukturering

Strukturera vattnet .