Nitratfilter

Nitrat (NO3) är en förening som består av ett kväveatom och tre syreatomer. Ibland kommer stora mängder nitrat in i vårt lokala dricksvatten.

nitrat

Nitrat filter – Billigaste och effektivaste sättet att rena dricksvattnet

Om du läser denna artikeln vet du redan om hur skadligt för höga nitrathalter kan vara för kroppen.

 

Som tur är finns det extremt effektiva filter som tar bort 99% av allt nitrat. Vissa konkurrenter erbjuder lösningar för 15 000,- +. Men så dyrt behöver det inte vara. Med Zerowaters 5 stegs filter så filtrerar du bort i princip all nitrat (som en extra bonus filtrerar det även bort tungmetaller, klor och skadliga bakterier). Bäst av allt? Produkten kostar bara någon hundralapp.

Våra produkter

Varför är det viktigt att tänka på nitrat i dricksvatten?

  • Negativa hälsomässiga effekter: Konsumtion av vatten med höga nitratnivåer kan vara skadligt, särskilt för spädbarn och gravida kvinnor.
  • Överstiger rekommenderade gränsvärden: Trots omfattande vattenrening kan nitratnivåerna i vissa regioner fortfarande vara höga.

Zero waters filter – En lösning på problemet

  • Billigt och säkert: Istället för att köpa buteljerat vatten eller investera i dyra reningssystem, erbjuder Zero waters filter en kostnadseffektiv lösning.
  • Effektivitet under tester:
    • Efter 150 liter filtrering har det visat sig att 99% av allt nitrat försvinner från vattnet.
    • Det garanterar att du får rent och säkert vatten direkt från din kran

Slutsats

För dem som är oroade över nitratnivåerna i sitt dricksvatten, erbjuder Zero waters filter en pålitlig, säker och prisvärd lösning. Med bevisad effektivitet och lättanvänd design, är det en utmärkt investering för alla hushåll.