FÖRETAGSINFORMATION
Finesse Media AB
Org: 556483-6673
Momsnr: SE556483667301
Postadress (Ej returadress)
Erik Dahlbergsgatan 4
41126 Göteborg
0700780002
Kontakt

Priser
Alla priser anges i svenska kronor och innehåller mervärdesskatt (moms) och övriga avgifter. Totalkostnaden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning och kommer att inkludera samtliga kostnader förenade med köpet, inklusive eventuella porto-och fraktkostnader.

FÖRSÄLJNINGS-OCH LEVERANSVILLKOR

Betalning
Du kan betala med Klarna, Swish eller Stripe. Om du väljer klarna faktura så skickas den ut när varorna lämnar vårt lager.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna för att Klarna ska kunna bedöma vilka betalmetoder du kan välja. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas dataskyddsinformation.

Leverans
Varorna skickas vanligen samma vardag om ordern mottagits före kl 12:00 och levereras normalt inom 1-3 arbetsdagar från lagret i Kungsänegn.

Frakt
Fraktkostnad och speditör väljs i kassan innan du betalar. Returfrakt betalas av kunden för ångerrätt, för garantiärenden står vi för returfrakten eller fraktkostnad för en ny vara. Spårningsinformation skickas automatiskt när ordern är färdigbehandlad.

Outlösta paket
För outlösta paket som går i retur debiteras en kostnad om 200kr + frakt för returhantering. Leveranser som går i retur räknas inte som ångerrätt. Använd gärna appen från PostNord eller Mina Paket för att automatisk få aviseringar när försändelser skickas.

Personupplysningar
Finesse Media AB behandlar persondata i enlighet med GDPR. Du kan när som helst välja att ta bort dina uppgifter. Senast tre år efter din senaste kontakt med oss så tar vi bort dina uppgifter. Uppgifterna sparas för att kunna utreda ev reklamationer och för bokföring.

Säkerhet
Hela sidan är krypterad med SSL. Om du befinner dig på en webbplats där det står https i adressfältet (markeras ofta med ett låst hänglås) så krypteras all trafik mellan dig som besökare samt servern du kommunicerar med. Detta gör att det är mycket svårt att avlyssna eller manipulera informationen som skickas.

RUTINER FÖR RETURER AV VAROR

Avbeställning
Om du önskar att avbeställa en vara måste du kontakta oss innan den skickas. En order som skickats går inte att avbeställa. Enklast så svarar du på din orderbekräftelse så får vi den information vi behöver.

Garanti
Zero Technologies, LLC garanterar att ZeroWater® Dispenser, Pitcher, Bottle FiltrationSystem, Travel Bottle och TDS Meter är fria från tillverkningsfel i 90 dagar från inköpsdatum när de används i enlighet med bruksanvisningen. Under denna 90-dagarsperiod, om du upptäcker en tillverkningsfel i din ZeroWater® Dispenser, Pitcher, Bottle Filtration System, Travel Bottle eller TDS Meter (exklusive filtret) kommer vi att byta ut delarna utan kostnad.

Begränsad garanti för filterpatron.
Zero Technologies, LLC garanterar att dess filter är fria från tillverkningsfel i 30 dagar från inköpsdatum, när de används i enlighet med användarhandboken. Under denna 30-dagarsperiod, om du upptäcker en tillverkningsfel i ditt filter, kommer vi att ersätta utan kostnad. Om en potentiell tillverkningsfel identifieras kommer vi att ge instruktioner om hur du returnerar filtret för laboratorietester. Om laboratoriet fastställer att filtret är defekt ersätter vi det gratis. Om ingen defekt hittas kommer ditt filter att returneras till dig varvid du betalar fraktkostnaden både för undersökning och kundretur. OBS: Denna garanti garanterar inte filterets livslängd under en viss tidsperiod eller användningsvolym. Mer information om förväntad filterlivslängd finns i tds-diagrammet.

Reklamation
Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela oss skriftligen eller muntligen om felet. Vi kommer då ge dig information om hur du går vidare. Reglerna kring reklamation finns i Konsumentköplagen.

Ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som privatperson rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i väsentligen oförändrat skick, d.v.s. oanvänd och ej förstörd eller skadad och i nyskick så att det går att sälja till en annan kund utan prisavdrag. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. Outlösta varor som går i retur räknas inte som ångerrätt. Kontakta oss om du vill ångra ett köp.

Returfrakten
Returer sker på din egen bekostnad förutom i de fall vi skickat dig fel eller en felaktig vara. Innan du returnerar en ångrad/defekt/fellevererad vara bör du kontakta oss. Returen skickas till en speciell adress. Svara på din ordrebekräftelse eller fyll i returformuläret så hjälper vi dig oss så hjälper vi dig!

Force majeure
Finesse Media AB ska vara befriad från skadestånd och andra påföljder om fullgörandet av visst åtagande förhindras eller väsentligen försvåras av omständighet som Finesse Media AB inte rimligen kunnat råda över eller förutse. Exempel på befriande omständigheter är krigshändelse, naturkatastrof, arbetskonflikt, bojkott, blockad, blixtnedslag, eldsvåda, sabotage, myndighetsbestämmande/myndighetsutövande eller annan offentlig reglering eller ny lagstiftning, problem med posthantering, allmän knapphet på transporter, varor eller annan liknande omständighet, samt olyckshändelse av större omfattning