Fraktpolicy

Val av Fraktsätt:
På Vattenfilterkannor.se strävar vi efter att göra din online shopping så smidig och bekväm som möjligt. Därför erbjuder vi dig möjligheten att välja mellan Postnord, Airmee och Earlybird för leverans av dina köp. Varje speditör är noggrant utvald för att säkerställa en snabb och pålitlig leverans av ditt paket.

Leveranstider:
Vi förstår att du ser fram emot dina nya vattenfilterkannor, och därför arbetar vi hårt för att se till att din order behandlas snabbt. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar efter att din order har lagts. Observera att leveranstiderna kan variera beroende på val av speditör och leveransadress.

Fraktkostnader:
Fraktkostnaden samt valet av speditör görs i kassan innan betalning. Detta ger dig fullständig transparens och kontroll över leveranskostnaderna innan du slutför ditt köp.

Retur och Garantiärenden:
Vi erbjuder en flexibel returpolicy. Om du önskar utnyttja din ångerrätt, står du som kund för returfrakten. För garantiärenden täcker vi däremot kostnaden för returfrakt eller skickar en ny vara utan extra kostnad för dig. Vi värdesätter din tillfredsställelse och strävar efter att göra processen så enkel som möjligt.

Spårningsinformation:
För din bekvämlighet skickas spårningsinformation automatiskt till din angivna e-postadress så snart din order är färdigbehandlad. Detta gör det enkelt för dig att följa din försändelse och planera mottagandet av ditt paket.

Outlösta Paket:
Observera att för paket som inte hämtas ut och som därmed går i retur till oss, debiteras en avgift på 200 kr plus fraktkostnaden för returhanteringen. Det är viktigt att understryka att leveranser som går i retur på detta sätt inte räknas som utnyttjande av ångerrätten. För att undvika dessa situationer rekommenderar vi att du använder PostNords app eller Mina Paket-appen, som automatiskt notifierar dig när ditt paket är på väg.

För en problemfri shoppingupplevelse:
Använd gärna de tillhandahållna apparna för att få aviseringar och för att säkerställa att du inte missar din leverans. Vi är här för att hjälpa dig med alla frågor kring din order eller vår fraktpolicy. Tack för att du väljer Vattenfilterkannor.se för dina behov av vattenfiltrering.