Första Intrycket: Vad Är All Hype Omkring?

När jag först hörde talas om Analemma Water kände jag en omedelbar tveksamhet. Med tanke på alla de produkter som ständigt dyker upp på marknaden och påstår sig erbjuda mirakulösa hälsofördelar, varför
skulle denna vara annorlunda? Påståendena, såsom att förändra vattnets H2O-molekylstruktur och erbjuda förbättrad tarmhälsa, lät som ren science fiction.

Jag är en person som är väldigt skeptisk, framför allt när det kommer till ”Woo-woo” koncept som Analemma Water kan uppfattas som.

Vad är Analemma Wand, och hur fungerar den?

Analemma wand är en stav av super-supertunt kristallglas, glaset är helt blyfritt (ja, jag har mailat dem) . Innehållet i staven är vad Analemma kallar ”mother water”.  Ett vatten som de skapar genom 5 steg under 1 års tid. Dem har bara avslöjat 1 av steget hittils, som går ut på att simulera åskväder på vattnet.

Hela idéen går ut på att vatten är en superledare, och vattnet  plockar upp den mest dominanta frekvensen. Eftersom ”MotherWater” har en extremt hög frekvens kommer vattnet du rör med staven i att plocka upp samma frekvens.

Vattnet blir på så sätt strukturerat och är bland de mest ihärdiga varianterna av strukturerat vatten. (I tester har det varit i princip omöjligt att få vattnet som har varit i kontakt med Analemma wanden att återgå till det kaotiska stadiet)

 

Vetenskapen Bakom Analemma

Oberoende studier, specifikt de som är dubbelblinda och placebokontrollerade, har alltid varit guldstandarden för vetenskaplig forskning.

När jag granskade Analemma Waters påståenden mer noggrant upptäckte jag flera av dessa rigorösa studier:

  • Cellulär Energi: En av studierna, publicerad 2022, påvisade att människors ATP-nivåer ökade märkbart efter bara två månaders konsumtion av Analemma Water. ATP är bokstavligen livets energivaluta, kritisk för nästan varje funktion i våra celler. (Källa: ATP-STUDY-2022)
  • Biologisk Åldring: Ytterligare forskning visade att individer som drack Analemma Water i endast tre månader upplevde en biologisk åldersförnyelse av en otrolig 1-12 år. Denna typ av återställning av kroppens biologiska klocka har potential att revolutionera hur vi förstår och hanterar åldrande. (Källa: glycanage-study)
  • Hjärnans Funktion: Forskning från 2019 pekade på Analemma Waters potential att positivt påverka hjärnvågorna. Genom att balansera hjärnaktiviteten kan detta vatten påverka allt från mental klarhet till emotionell balans. (Källa: BRAINWAVES-RESEARCH-2019)

Välgörenhet och ett globalt engagemang

Utöver de vetenskapliga påståendena blev jag även imponerad av Analemma Waters engagemang i globala vattentillgångsinitiativ, särskilt deras samarbete med Living Peace Projects. Företags sociala ansvarstagande ger en ännu djupare dimension till deras produkt.

Min erfarenhet med Analemma:

Jag har använt staven ett tag och är nöjd med den. Jag tycker att vattnet smakar godare, har även gjort blind test med över 5 personer och alla har sagt att Analemma vattnet smakar godare. Mina hundar dricker även mer vatten än tidigare.

Jag har filtrerat och druckit strukturerat vatten ett tag nu (framför allt med Analemma och Mayu Swirl), och den stora skillnaden jag har upplevt är att min ångest har blivit betydligt bättre. Tyvärr är mäter jag inte mina hälsomarkörer regelbundet så kan inte uttala mig om detta. 

 

Mina experiment med Analemma (Uppdateras konternuerligt):

Grundaren av Analemma uppmuntrar ofta sina lyssnare att man ska utföra ett experiment med 2 basilikaplantor.

Såhär gör du experimentet:

  1. Köp två basilikaplantor
  2. Vattna ena med analemma water, den andra med vanligt vatten.
  3. Vänta och se vad som händer.

Jag har testat detta 2 gånger, här är mina resultat: (jag kommer att testa detta igen inom en snar framtid)

Jag kan på heder och samvete svära på att dessa experiment är helt legetima. Ingenting är photoshoppat och allt är enligt beskrivning.

Experiment 1

Dag 1: Vänster planta är strukturerat vatten. Högra är vanligt

Dag 2: Här ser det ut som den högra plantan mår bättre

Dag 3: Analemma plantan lever. Vanligt vatten har vissnat.

Experiment 2:

Dag 1: Vänster planta är strukturerat vatten. Högra är vanligt

Dag 2: Oförändrat läge

Dag 3: Analemma plantan fortfarande stark. Vanliga plantan börjar vissna.

Slutsats: Är Analemma Water en bra investering?

Efter att ha testat produkten själv, utforskat den vetenskapliga forskningen , studierna och företagets engagemang för välgörenhet är jag nu mer övertygad om Analemma Waters potential. Ja, det är ett flummigt koncept, men det finns gedigen vetenskap som stöder dess fördelar.

Med all denna kunskap kan jag nu rekommendera Analemma Water till dem som söker att förbättra sitt välbefinnande på ett meningsfullt sätt. Som Dr. Renee Steimman uttryckte det, ”Om du lever, bör du dricka det här vattnet – det är så enkelt.”

Analemma Water

Efter ha testat produkter och gjort flera blindtest med vänner så kan jag tryggt säga att jag rekommenderar denna produkt.


  • Cellulär Energi: Ökade ATP-nivåer (Källa: ATP-STUDY-2022)
  • Biologisk Åldring: Biologisk åldersförnyelse av 1-12 år (Källa: glycanage-study)
  • Hjärnans Funktion: Positiv påverkan på hjärnvågorna (Källa: BRAINWAVES-RESEARCH-2019)
  • Välgörenhet: Samarbete med Living Peace Projects
Se bästa pris

Använd rabattkod "vattenfilterkannor" för 10% rabatt!